Monday, March 21, 2011

1st task

1st task apa ni??
task untuk kawin2...
nak try design kad jemputan sendiri...

agak~agak bole ke x ni...
xtau la...
design sempoi jer kot,tapi ala~ala kartun tu...
*atas permintaan datin B

tapi kalau berjaya jugak design sendiri....
kena g cari kedai yg ble wat printing...
hurm..kat mana la kedai nye...







kat atas tu contoh2 jer...so nak start usha2 je dulu wat masa sekarang...hehe...

5 comments:

...BaCkSpAcE... said...

nice card....
tak pernah lagi dpt kad kawen katun2 cmni..hehehehe~

HATYCIKNUURUL said...

wee,izzudin nk try bt sndri wedd card?,.bestnyer ade kpkran bdang tu,.hehe,.tp mmg skang trend gne knsep katon2 ek,.comel,.

MiSsZ said...

MiSsZ penah dapat card cartoon.. tapi tak ingat simpan mana.. dulu ada gak MiSsZ kumpul... MiSsZ datang usha perkembangan antara op commentor MISSZ.. sunyi dah skrang.. kitorang sume rindu kat awak.. MiSsZ datang bukan tangan kosong tau, MiSsz bawak 4 sen untuk awak..

missSenget said...

serius comel..

simple...

nnti jangan lupa bagi kt miss sekeping..

okeh..sangat tak malu..hahahha.. :p

dorrysweetie said...

comeynye, kte pon nk wt gini jgk le