Tuesday, March 15, 2011

LeTupaN nUcLeaR ke-3 di JePuN

makin lama makin banyak problem yang jepun kena...
yang paling baru pasal letupan ke-3 loji nuclear diorang...
yang dikatakan paling teruk dalam masa 25tahun...yeke?

hurm,tapi kita yang kat m'sia ni pun perlu berhati-hati...
ni dari yang aq copy n paste dari >> http://meetthenite.blogspot.com

A nuclear power plant in Fukumi, Japan exploded at 4.30 am today. If it rains tomorrow or later, don't go outsite. If you are outside, be sure that you have rain protectors. It's ACID RAIN ! Don't let it touch you. You may burn your skin, lose your hair or cancer. Please pass, stay safe and REMAIND everyone you know. Urgent Dr. Hafsah.

kat ofis aq ni pun diorang sibuk cakap~cakap pasal letupan ke-2 ni..
so,rasanya elok kita amik precaution...
stay kat rumah petang ni...
kalau hujan tu,make sure kita xkena air hujan...


2 comments:

Edy Ramanov said...

betul tu. siapkan payung sebelum hujan. kang kena hujan asid, dah masuk hospital.

Katak Besar Selera Pun Besar

Warna Warni Kehidupan said...

sangat seram kan