Sunday, March 13, 2011

mOod kEje BaliK

abis dah weekand aq minggu ni...
baru balik dari ipoh,kampung aq...
2 jam jugak la drive td,nasib kete x banyak...

mata tersangat2 ngantuk time bawak kete tadi,mata stock tutup separuh je sentiasa...
hehe...
biasa nye aq kuar tol bukit beruntung,tapi tadi akibat dah mamai je...
kepala duk cakap rawang je,terus terkuar kat exit rawang...
tu nasib xterlepas rawang lagi,kalau tak,kena u-turn balik la pulak....
(-.-)

tapi bila sampai rumah jer,hilang terus ngantuk nye...
mintak2 la bole tido awal jap lagi..
kalau tak,esok time keje ngantuk la jawabnye...

ari ni tadi wat spegathi kat umah,tapi xde la sempat nak snap2 pic kan...
sedap tu komfem la sedap kan...
tapi rasa die xbrapa nak betul sangat...
sebab spice origano tu dah abis,lupa pulak aq nak beli skali w/pun dah di ingatkan mak aq suh beli...
siap bawak bekal kuah die balik lagi,tuk makan malam esok =)
saving~saving

yang tu kalau sempat aq upload gmbar nye...



5 comments:

MiSsZ said...

Alamak.. terlapar la pulak...

MiSsZ said...

Ingatkan pi dating tadi... tak terjah pon blog miSsZ.. rupenyer balik kampung.. hehe.. tapau spagheti lagi tu.. bak la sikit...

★ ⒶⒾⓈⓎⒶⒽ ★ said...

naeq lah bas...xyh drive...
jimat..~
nk rse gx spegathinyer...
baru b0leyh tw sedp ke x...

hee...~
s0wy kc0 diary 0wg..~
jgn mara yer..:)~

cik lola said...

org ipoh ke???same le dgn teman huhu

iZzuDdin said...

miss >> hehe,mana bole dating2 slalu...

aisyah >> xpe2,jemput2 baca dairy ni...

cik lola >> yeke??cik lola ipoh kt ne?