Wednesday, March 16, 2011

bOnUs!!

wa...
seronok sangat2 ari ni...
tak sangka pulak aq termasuk golongan yang dapat bonus...
bonus ni last year punya,comp bagi 2 bulan bonus...

tapi since aq komfem keje time bulan 12, aq xde la harap dapat bonus ni...
utk yang 1st bonus tu diorang bayar time ujung tahun lepas..
comp bayar 1 bulan nye je dulu...

ari ni diorang bayar untuk lagi 1 bulan....
tup~tup aq saja2 cek am online,ada pulak duit extra masuk...

Alhamdullillah....

4 comments:

adwafarahin said...

bole blanje :)

Dye Yankiwan said...

waaa.blnje!hehehehehe

iZzuDdin said...

alamak...dah masuk tabung kawin =)

cik nur said...

wahh masyuk muraj rezeki boleh la berlan jer hehehe