Thursday, March 10, 2011

srONok =)

cam best je keje ari ni....
sebabnye....
dari pagi sampai sekarang rilek je lagi ni,wat keje sikit~sikit je....

sume bos~bos diorang ada management meeting,rasanya mau la sampai kul 2 petang meeting nye...
(bila bos xde,keje pun xde la banyak sangat...hehe)

tapi xtau la pas kul 2 nanti camne...
silap~silap kena balik lambat lagi cam semalam...

dah la semalam rupanya datin B plan nak ajak g kuar makan~makan...
time malam dah balik keje tu baru die antar sms gtau benda tu...
SORRY yer datin B ~.~

erm,update blog kejap je ni...
nak isi borang~borang dpli n ptptn ni jap sebelum busy balik jap lg...

and kalau sapa~sapa tau camne nak setlekan income tax tolong info aq kat komen bole?sebab baru BORANG EA ni dari HR...
so,kena la start wat cukai~cukai ni...

1st skali kena g daftar kat lembaga hasil kan??
then???aq xtau dah =)

4 comments:

cik lola said...

heeeepppp..ponteng ye..potong gaji bln ni

Cik Cammy Lia said...

wah byk duit tu.....siap kena income tax ag hehe

SITOT said...

singgah tengok keseronokan... doakan result spm sitot bakal kuar...

missSenget said...

dftr dpli?

rajin..

da give up nk mntk..

hahahhaa