Thursday, March 17, 2011

iPanelonline


ni aq nak promote lagi satu laman yang wat service survey...
cam biasa la,kita kena jawab survey then diorang akan bagi income kat kita...
ala~ala youthsay...

simple jer step2 nak daftar...
sapa~sapa berminat sila la daftar kat link bawah ni k..


kat bawah ni step~step die...

REGISTER

1) Korang gi kat laman web iPanelonline..
2) Korang register macam biasa (macam nak buat email je)
3) Lepas korang dah register korang gi kat "Mata Saya"... korang akan diberi mata percuma oleh pihak iPanelonline sebanyak 50 ataupun RM0.50

MACAM MANA NAK TAMBAH MATA @ DUIT

1) Selepas 1 hari atau beberapa jam selepas tu korang akan terima 2 survey (bergantung kepada pihak iPanelonline)
2) Korang jawab survey tu dengan sejujur-jujurnya (perhatian : kalau korang jawab jujur akan menambah peluang anda untuk mendapat mata yang banyak...)
3) Pastu semak mata pada kolum pemberian... (contoh : 600 mata = RM 6.00)

MACAM MANA NAK TEBUS MATA JADI DUIT

Firstly korang kena ada akaun paypal dulu.... Sebab dia akan transfer mata menjadi duit kat akaun paypal korang... So, korang buat akaun paypal dulu...
1) Korang klik kat "Menebus Markah" pada "halaman saya"
2) Korang nampak gambar duit kan? Pilih amount yang korang nak... (minimum RM5 = 500 mata)
3) pastu ikut la dia punya arahan...


2 comments:

Ellen said...

akak dah register gak ni..hehe....best kan

Saiful Nazmi said...

macam kenal je... huhuhuh