Sunday, March 6, 2011

AktiViTi jAm 2 paGi

ari ni ngantuk sangat2 rasanye...
nak tido tp xbole,kena tunggu malam jugak,hehe

mana tak nye,
smalam aq,datin B,paksu,'bakal maksu', n spupu datin B aq g jalan~jalan dekat uptown danau kota...

mula~mula tu diorang ni plan nak g jalan~jalan kat downtown cheras je sebab dekat je nak g dari umah kat cheras ni, tapi oleh sebab dah naik jemu nak g sana asyik duk ulang benda sama je, so diorang pun tuka la plan g jauh~jauh ckit...

lagi pun sume jarang g sana,aq ngan datin B je penah g skali time nak try makan char kuey teow MALI's CORNER. tapi memang xsedap langsung char kueh teow die,penat je beratur punya lama nak beli...datin B aq plak siap dapat air limau xde gula lagi...hehe
(so sapa~sapa yang nak try char kuey teow jangan try kat sana k)

sambung balik pasal entry asal...
kitorang sampai kt uptown tu dalam kul 2 pagi, patut bole sampai awal ckit...
tapi skali sesat ckit time nak cari tempat nye mula~mula tu...
nasib la jap je sesat,jumpa jugak last~last...

rasanye kami lepak dalam sejam jugak la pusing2 sana...
hasil~hasil kami malam tu pun bole tahan jugak la...
aq beli thsirt rm10 hinggit 1 dengan cover hp rm10 jugak...
ckit2 je budjet malam tu...

datin B aq pulak beli kasut....
banyak tersangat~sangat koleksi kasut die tu...
agak nye nisbah 1:5 kasut aq ngan die (1 kasut aq,5 kasut die)..hehe

yang laen~laen plak beli beg,casing hp jugak n tshirt....

p/s: pic~pic nanti aq upload....aritu nye gambar pun xterupload lagi..hehe...

5 comments:

Miss Dill said...

membeli dan membelah :)


Miss Dill^^

cik lola said...

mmbeli dan belah ye :)
pmpoan mmg suke kumpul kasut pdhal kaki da sepasang je

MiSsZ said...

Hehhe.. ingatkan kol 2 pagi komen kat blog MiSsZ..

biasala, datin kan kena banyak kasut!!

azian said...

izzuddin...
sy penah g uptown shah alam...happening!!!sampai pening kepalaaaa...heheheh

najihah sahami said...

bestnyaaa!!!xpenah pun pergi down @ uptown tu.barang mmg murah ea?