Monday, March 14, 2011

sAfetY sHOes

sapa penah pakai safety shoes ni?
yang cam kat bawah ni
V
v



sumpah penat giler pakai kasut ni...
n xbest pakai (berat + besar = xensem)
=)
ari ni baru 1st day aq start nak pakai kasut ni...
dapat dah lama dah,tapi malas giler nak pakai...

tapi kena jugak la pakai sebab dah selalu sangat kena sound ngan safety officer...
tepat jam 1 ptng,aq dah plan nak pkai kasut biasa balik...
xlarat nak pkai full 1 hari...

alamat nye kena duk office je la aq pasni...
duk office kaki ayam pun xpe =)

4 comments:

cik lola said...

safety first ye encik..slmt bkerja...dh pinjm kaki ayam t jgn lupa pulangkan

Atsuko Ichirou said...

cam kasot security guard..
hehee

missSenget said...

eh..jangan,..

jangan...kecian ayam punya kaki...isk..

iZzuDdin said...

cik lola >> ayam die xnak balik dah kaki die...camne nak pulang balik...

atsuko >> haha,tau xpe...

miss >> ooo,pandai suh org kecian kat ayam...yang missSenget telan ayam tu ok jer...siap goreng die dalam minyak paans lagi..kejam2!! hehe