Saturday, February 19, 2011

NiKon CoOLpix P7000

xsabar betul nak tunggu bulan depan....
sebabnye aq ngan datin B plan nak beli camera baru....
bole la sambung balik sesi~sesi photoshot kami...hehe

susah betul nak pilih camera...
nak beli yang mahal terus la,nak beli yang murah~murah nye je la...nak beli yg sedang2 la...
ingat last skali nak beli murak2 je..
tapi time cuti selasa tu kami dua g jalan~jalan kat lowyat....

(plan awal tu nak g time square je tengok wayang,tp aq wat plan senyap~senyap supaya dapat g lowyat ni....aq g parking jauh2 ckit kat depan balai polis tu,lagi pun save sikit parking sana kan....rm5/entry....so,kami pun kena la lalu jugak dalam lowyat tu...hehehe...)

alang2 ada kat sana,kami pun survey2 la camera yang best....

tapi,last2 kami pilh camera apa yang nak beli time jalan~jalan kat time square jugak,time kat galeri nikon...

camera yang kami pilih
v
v
v
v
v
v



nikon coolpix p7000

xtau la ok ke tak camera ni,harap2 ok la..
kalau2 ada yang nak komplain pasal camera ni,cepat2 la komplain kt comment k..kot2 sempat tuka pikiran ke =)

4 comments:

zino said...

saya pun dah buat pilihan...actually pilihan kamera terpulang kepada apa yg kita nak bajet yg kita ada dan kemahiran menggunakan nya..

kamera tu pun ok..

fiezah91 said...

hehehe.. kamera x penting yg penting ialah pandangan org yg ambik gambar tu.. :)

iZzuDdin said...

camera pun penting jugak..b4 ni sy pkai digi cam saje,memeng xpuas je nk bergambar ni...hehe

fyna said...

waaaaaa....mcm besh je kan.....


br follow kamoo..hehehehe..