Friday, February 25, 2011

miSi jObstrEet kEmbaLi




tension betul ngan tempat keje aq yang sekarang ni...

sebabnye....
kena selalu standby
balik kul 10 11 malam pun slalu
overtime claim xde,keje sukerela je camni
comp. xreti jaga kebajikan staff~staff die
keje tiba~tiba dapat last2 minit


pastu pagi tadi datang~datang keje bole pulak dapat keje baru,due date kul 3 petang ni...
kena buat process failure mode effect and analysis @ PFMEA...
gile ke apa nak siap kan dalam 4 jam, dah la untuk produk baru yang proses die 100% proses baru...
laen la kalau proses nak buat produk baru ni sama je macam produk~produk yang memang dah sedia ada sekarang...
tu belum nak g mintak sign bos~bos untuk PFMEA tu...5 orang sume nye,pastu lima~lima tu ada je yang nak suh tuka ni la tuka tu la...orang ni kata camni,orang ni kata camtu...last2 aq jugak yang xsiap~siap keje aq


2 comments:

akU GaDis said...

wahh ^^ kecian nya,,

neway,gud luck yup =)

Miss Dill said...

macam-macam ragam. manusia kan.


Miss Dill^^