Monday, February 21, 2011

FolLower kE-100 kU !!


wa,dah ada 100 orang dah follower blog aq ni....
harap2 korang rajin2 la baca blog aq ni....
mostly entry~entry blog ni citer pasal citer~citer hidup aq jer....
kadang~kadang tu ada la skit2 opinion~opinion aq...

apa~apa pun tq sangat~sangat kat korang sume...

ni nama follower ke-100 aq...
cik syieda nama die
link ke blog die,yang ni...
pakat2 la jenguk blog die k...


p/s: to cik syieda, email kan contact number k..ada sagu hati ckit dari tuan blog ni =)
no anda komfem 100% private & confidential.

deino4eva@yahoo.com

3 comments:

Syeida Ramli said...

huhu..
x sangka jd follower ke-100..*terharu*
xpela, saya x mangharapkan pe2 balasan pon..

p/s: tapi kalau nak bg okay jah..haha
perlu ke no? email x boley?

minniey said...

nk folo jgk la,,,;)

zino said...

wah ada hadiah ke.. bertuah nya.. hehe