Monday, October 18, 2010

maXis @ p1wiMax

nak tumpang tanya ni..kat sape2 yg penah try pakai either maxis or p1 wimax ni tolong la beri komen ada kt sini k...


skang ni tngh tension sangat2 pkai celcom broadband,dari awal pindah duk rawang sampai skang (dah dekat 5 bulan), still xble nk surf internet puas2...alih2 kena pkai edge@gprs...rugi jer byr mhal2 kat celcom tu....

so,mane lagi best n bagus ek coverage die?
@



8 comments:

L@g3nd@ buD@k N@k@L said...

daftar jer streamyx..
no limit surfing internet
lagipun stabil..hehehe
klu jenis broaband ni ada kouta tu yg leceh..x smpai sbln dh smpai limit
automatik tenet drop..huhuhu

iZzuDdin said...

hurm,bukan xnk streamyx tu..
tp leceh la,bkn duk tetap lg..nnt nak pindah2 susah jer..
tu nk cari broadband..

CiK QiQi said...

brokband nie qiqi lg prefer celcom..coz qiqi pnh pkai maxis n mmg nyakitkn ati..better streamyx tp rugi lak kn ble duk xttp lg=)

Nadia Suraini said...

judin, nadia ni..org pkai p1wimax..ok gak..xyah gune line fon...pastu murah la gak...die sme je cam boardband tp leh gune ramai2...hehe

iZzuDdin said...

yeke maxis wat skt ati jer?hehe...hurm,p1wimax la nmpak gayanye =)
ni mna ble pkai rmai2 nadia,nk amik yg usb nye jer...save ckit =)

Black_roses92 said...

kita pngguna p1, and rasanya ok je guna p1 walaupun ada limit. tapi kita tak guna broadband, guna moderm.. tapi oderm dia wireless..so, ley guna reramai.. kalau broadband p1, i dun know lak cmne.. hehe..sebab takat ni, semua tempat g, ada wireless.. ;)

Rinna said...

Dah penah cuba guna DG..tak? dah cek coverage kawasan.. Akak guna DG so far so good.. kalau tgk video ni ok jerk.. tak de sangkut2.. :)

Tomato Gurl's Life said...

ntah la sbb gn bb celcom je..ok xok itu la dia..