Wednesday, October 20, 2010

cELcOm sAyaNg aKu!!

rasa sangat2 pelik + gembira malam ni....


sebab nye celcom sayang jugak rupenye kat aq =)



tepat jam 2.17 petang tadi aq call la awek celcom,nak tanye procedure camne nak terminate line broadband celcom ni...dgn lemah2 lembut nye die cakap kat aq kena g cawangan diorng yang terdekat...so,area selayang la kalau tempat aq ni...payah gak aq kalau nak g terminate broadband celcom ni...

then die tanya la nape nak terminate tu n xde call wat troubleshoot ker,aq cakap la kat die coverage teruk sesangat dah 4 bulan sama je n dah nak berjam2 dah rasanye duk bergayut ngan awek2 celcom laen wat troubleshoot tu...

skali time malam tadi,try la on laptop aq ni...pastu try la on9 jap,xsangka plak tiba2 laju jer broadband aq ni (still lembab2 lagi,tp atleast ble la connect pkai 3g pun jadila)...sronok2...cancel la plan aq nk berhijrah ke p1wimax next month ;p

p/s : korang klu agak2 tempat korang line tenet xclear,g la call operator cakap nak terminate line korang...kot2 la dapat solve problem nye cam aq =)

11 comments:

NURBAIZURA said...

berbaloi ke celcom syg awak?? g la kt celcom 2....

iZzuDdin said...

belum tau lg...kena tngk dalam 1 2 minggu ni...skali die wat hal lg ke..

NURBAIZURA said...

aiyo...situasi ni perku pkir di luar kotak....okey??

iZzuDdin said...

tp lagu mana tu nk pkr?

NURBAIZURA said...

mcm mna klau celcom 2 tkar ngn nama..okey??leh pkir dh??pening2..

Oong-ong said...

hahaha..boleh plak mcm tu..aku gune maxis..stakakt ni ok lah

suamihanyisterizuki said...

ahahah kasi ugut dulu br nk elokkan yer..ehehehe so far hany gune subscribe weekly, ok jer, laju bangat...hehhe

Tomato Gurl's Life said...

ye ke celcom syg awk??rasanye dia syg duit awak je..hik3 ;p

myza_sam said...

awtla hg ni izz lmbt pickup la..bai bkn mksdkn yg tuh la...eeeeiiiii....thinking out of the box bahhhh....

NURBAIZURA said...

tolong ak mar...

aNnE said...

promote clcm..haha