Sunday, September 5, 2010

n3 makan2 lagi

lagi 1 post pasal mkn2 lagi...wa,byk plak post aq pasal makan ni...keje mkn jer time2 sabtu ahad ni,ish2...


HAILAM KOPITIAM

time jumaat mlm2 tu aq g la mkn2 jap dalam kul 12 mlm,kira sahur jgk la sbb nye pagi2 esk nye aq xsempat nk makn...org yg bawak aq g mkn kat kopitiam ni,ZAM namanye..die pun baru 1st time nk try kopitiam ni,aq pun layan je la...duk2 kat kopitiam ni isau jgk mula2 nye,komfem harga mhal ni tp blm tentu sedap ke x mkanan die...so,aq decide nk order yg paling murah (hehe,save budjet nk mkn bukak pose esk nye ngan bob tu)...menu pilihan,hot coffee ngan roti cnai planta...dua2 harge 2.80 tiap2 satu...

tunggu punya tunggu, mknan pun smpai..time utk merasa pun start...skali,fuh,sedap glr roti die....kuah sambal n kari die pun terbaek!!...xnyesal aq byar mhal2 camni...hehe...so,sape yg teringin nk g hailam kopitiam ni,try2 la order roti cnai planta diorng k...dijamin sedap!! =)




makanan yg aq order mlm tu, sedap giler..hehe...

3 comments:

misyamissyou said...

wah cm sedap je tu..dah lame plak tak makan roti canai..

Suehaily Mohd Jiwa said...

kopitiam mmg sedap!
espcially nasi lemak dia dgn hot choc kat mines punya la
tmpt lain x tau pe rasa

Siti Fatimah Nabihah said...

kalu sedap leh la kita p skali lagi then izz blanja? orite...? hehe.. selamat hari raya