Friday, September 3, 2010

last update b4 pulang keje

hurm, ari ni keje macam xbyk...tp time2 nk petang tu la keje jadi byk secara tiba2...jatuh dari syiling ni kot (-.-)...semalam balik dr ofis dalam kul 9 mlm..more then 12hours spended for my compny yestesrday(glr btl,dh la OT xberbyar,hehe)...


reasons lmbt smalm sebb ada la jamuan berbuka kat kilang aq ni...manager2 baik ati nk blanjer mkn staff2 diorng..unoficially jamuan diorng wat...gmbr2 jamuan smalam xsempat nk diamik sbb time ptng2 tu kena wat keje laen plak..amik gmbr2 process kt dlm kilang,xde la bosan duk atas kusi jer kan..hehe....tp dan2 time nk jalan tu la ada mesin rosak plak...(dalam ati dah duk pkir,komfem kena blk lewat lg pas jamuan bkak pose tu)...

erm,sape nk tngk camne rupenye 'line' kilang aq ni ble la tngk kt bwh..versi CAD nye (xreal) hehe...


salah 1 line yg ade dlm kilng aq (yg putih bulat tu saiz sebenar org)


sambung ctr td..so,pas abis jamuan tu...sah,btl ape aq duk kate dlm ati td....nasib problm mesin tu simple jer (tp bg aq yg baru ni,xde la simple pun)...so,bos aq duk ajar dlm 20 minit camne nk repair blk mesin tu..then aq plak ulang blk apa die wat...then, ble siap2 blk umah..(sronok2)...

Pagi td plak kilang aq ade wat satu safety campaign sempena cuti raya ni...tema die "balik kampung & balik kerja safely"...jap je kempen ni..1 kilang kena kumpul jp,n diorng pamer 1 video2 eksiden kete...aq dah la pling xble tngk gamabr@video yg 18sg ni...mintak2 la aq,'si dia',famly,n shabat2 kenalan aq selamat pegi n blik time raya ni..AMIN.....

ni plak aq nk mengupdate status sendri...(mcam fb plak)..gmbar situasi meja aq yg punya la sepah...smpai meja sebelah pun aq balun letak file2...

(kantoi lptop ngah lyan blog,heheh)


ok la,nk kemas2 meja n siap2 blk dah =)..till next time...

3 comments:

Nora a.k.a Aira said...

rindunya alam pekerjaan. tak sabar nak kerja balik =)

zino said...

selamat hari raya aidil fitri..

en_me said...

rajinnyerr update fb kanns.. ehehe