Monday, August 30, 2010

aktiviti masa minggu 1

27-31 ogos ni masa bercuti...wa,pasni nk cuti lg...cuti raya plak..keje dlm 5 ari lg pastu cuti balik...sronok2,tp ade la yg xsronok nye klu byk sngt cuti ni,hehe..xpe2,raya stahun skali jer...

so,28 hb aritu aq sempat nk wat kuih2 raya ni..tp bukan aq wat sume2,just tolong2 nk bentuk kan jer...biskut pilihan utk aritu,biskut makmur...sebbnye aq suke sangt biskut ni,tp xpenah ade can nk tau camne nk wat nye...rasa cam susah jer wat die,rupe2 nye simple jer....bahan2 pun sikit (tepung,minyk sapi,kacang n gula jer)...

orang bertanggung jawab menyediakan bahan2 biskut ni aritu makJun,n orng2 yang bertanggung jawab membentuk2 biskut ni plak tok,datin B,nurul dan termasuk la aq jgk...

kat bwh ni gmbr contoh biskut makmur (maklangazie.blogspot.com)
kami nye version biskut makmur nnt aq upload kn,mls btl nk upload2 gmbr dr hp tu...

1 comments:

Aisyah AR said...

my sis sgt ske kuih makmur ni...to me its too sweet...huhu....