Sunday, March 7, 2010

sPecIaL fOr U =)

post kali special tuk datin B aq (klu yg laen nk baca sila2 la)...hehehe...

persoalan pertama...SIAPA die datin B aq ni...

*nama full die siti nurbaizura bt che azizan*
*bkn sepenuh nye anak jati kedah DA coz die slamat dilahir kn kat HB pulau pinang pastu siap mengahbiskan masa 4tahun die kat UMS (awat la jauh sngt,hopefully die xcontinue stay sna lg pasni ;p )*
*student pendidikan ekonomi*
*sorang yg bkn pendiam*
*kaki jalan2*
*pengidam beg2 Carlo RinO*
*garang (hehehe)*
*gila2 (member2 die bg gelaran cikgu rock kat die,ish2)*
*bab2 makan die ade mcam2 pantang (xleh mkn tu,xleh mkn ni,hehehe...kicap kena ade tiap2 kali mkn nasi....tp bkn sebarang kicap...kena kicap manis cap kipas udang tu)*


persoalan kedua...DIMANA aq knl datn B ni...

*first time jumpe die kat UNITEN, time program cemerlang bersama sek. men. tek 2004 (27-30 sep)*
*rasenye last day program tu br jmp die time nk balik dah...org yg bertanggung jawab mmperkenal kan kitorg ni nama die fazrizal@angah...die time tu ajak aq temn g sesi amik gambar ngan awex2...ha,time tu la aq jumpe datin B ni...pengawas lg bdk nye,fuh...aq ni dah la bkn sape2 time tu...*
*tarikh start couple ngan die plak tarikh nye jatuh pada bulan 12 2005...lama gak tu sblm couple ngan die ni,hehe...*
*first time date ngan die kat BM,lupe nama shoping complex tu dah (=.=)*
*last date ngan die kat pEnang time pesta penang tu*

last persoalan utk post ni is LAWA ke die...
ha,utk menjawab persoalan ni, sama2 la tngk gmbar kat bawah ni....



for me,of coz la die paling lawa =)


p/s: luv u 4ever

6 comments:

myza_sam said...

ko bagi pujian bias...hahaha...izz....

iZzuDdin said...

=)
kena bias2 ckit...
amik ati ~~
kn3?

NURBAIZURA said...

baik xpyh...

iZzuDdin said...

huhu

paperCut said...

bgs la korang ni...keep up da good work kay! :P

iZzuDdin said...

tq2..sape ni papercut.... =)