Wednesday, June 24, 2009

...sESi bErGamBAr...





gambar2 time meraikan kemenangan kitorng.....brgambar sakan sumenye,sampai xdngr dah pemenng2 yg lepas kitorng


ni gambar time discussion utk design nye presentation...tu tngh tengk actual size nye poster,besar glr poster nye...U laen sume pkai poster kecik2 je,hehehehe (600-700rm kos printing poster tu shj)


adegan bersalaman ngan dekan....(p/s:sbnr2nye die tngh bg camera die kat aq suh amikkan gmbar,hahaha)
ni plak gambar kat booth UiTm...time race tu start aq kena tinggal sorang2 je jaga booth tu,hampes btl...last2 aq lari bla umar dtng kejap kat booth tu....haahah,nk jgk aq tngk race yg xlaju tu ;p ....



gambar2 kat atas ni aq xtau nk citer pasal aper....hahaha...tngk2 je la k..


yg ni plak gambar time perasmian kete Myvi kitorang(bdk2 ni bg name HERO kat kete tu)...

2 comments:

whiteraven68 said...

kaler dye mmg cantik..
Brape lame nak siapkan projek niy?

iZzuDdin said...

<6minggu....
cantk ker??hehe..
cantk2,tp byk lg crita diblakang tabir yg kitorng2 je tau
;p