Sunday, March 20, 2011

18 diS 2011


ada apa ngan tarikh atas ni??
ha...
ikut perancangan awal,ni tarikh kenduri kawin kitorang (aq n datin B) untuk belah pempuan...
untuk laki pulak, 1 minggu selepasnye...
untuk nikahnye 1 minggu sebelum 18dis tu...
tunang nye time raya ke-3 ni seperti yang dah ada dlm post sebelum~sebelum ni...

wa....xsangka kawin ujung tahun pulak...
mula~mula plan awal tahun depan...
tapi oleh sebab pihak pempuan ni ada nak wat kenduri kawin jugak untuk pakcik kepada datin B aq ni time ujung tahun, kalau kami nak wat kenduri awal tahun depan tu kira jarak masa die singkat sangat...
so, kena la di awal kan...
n kena wat skali ngan pakcik datin B aq tu...
kalau x,bulan 6 nanti baru diorang ok nak wat...lama tu,xsanggup den..hehe

di awalkan??mesti la seronok kan...hehe
tp tu la,planning bab~bab kewangan ni dah lari ckit la...
klu short nanti kena jugak la wat loan FAMA.. =)

last gunak loan FAMA ni time~time study jer...
tp nampak gayanya nak kawin pun kena loan FAMA jugak...tp klu xsempat kumpul la kan...

so,pasni aq nak wat 1 list-to-do untuk next en3 aq..
sapa~sapa ada cadangan or komen~komen nanti tolong2 la komen yer...

p/s : FAMA tu father mother loan =)

4 comments:

...BaCkSpAcE... said...

Hye..!!
Tenkiu for leave ur blog url in my buku pelawat ;)

comment for this entry ::
hopefully everything gonna be fine ;)

missSenget said...

dekat ke rumah incek din ngan datin B?

tak macam leceh ke nk nikah dengan knduri beza seminggu? kesian kt sedara mara jauh nk berkumpul...

iZzuDdin said...

backspace >> tenkiu2....

miss >> erm,bukan orang slalu wat jauh2 ke jarak masa?jauh jugak...sorang ipoh,sorang kulim

mirmashi said...

tahniah2 . :)

nak cakap tu aje . nak komen panjang2, sye budak lagi. spm x pas agi. x taw ar bab2 kahwin xD